Blog

10 stappen om een ​​goochelaar te worden

1 :Wat willen mensen zien?

Voordat je op reis gaat, is het belangrijk om na te denken over wat mensen willen zien in een goochelaar. Magie is de laatste tijd erg populair geworden in het publieke domein. Als goochelaar zorgde ik ervoor dat mensen geïnteresseerd raakten in magie en profiteerde ik ook van hoe magie echt werkt. Mensen hebben tegenwoordig wat verwachtingen, maar in werkelijkheid kan vliegen in de lucht of lopen door een glazen raam een ​​goede zaak blijven voor televisie. De pure behendigheid en vaardigheid die voortkomen uit oefenen en hard werken, zullen je altijd een duim omhoog geven voor ongelooflijk goede trucs.

2 :Vertrouwen en vertrouwen

De magie is om iets speciaals met anderen te delen. Een geschenk van een beroemdheid en een geschenk dat op een zelfverzekerde en professionele manier moet worden uitgevoerd. Wanneer je magie begint te leren, lijkt het misschien frustrerend omdat het niet gemakkelijk is, maar naarmate de tijd verstrijkt, zul je beetje bij beetje meer zelfvertrouwen krijgen, en dit zal in je acteerwerk tot uiting komen.

3: Leer eerst lopen

Helaas is er geen kortere weg om een ​​geweldige goochelaar te worden. Als je het goed wilt doen, moet je je concentreren op je werk. Je moet beginnen met de basis. Dit zal de bouwsteen zijn om een ​​groot goochelaar te worden. Dit betekent een vastberadenheid om hard te studeren en moeilijke tijden door te komen. Sommige bewegingen zijn moeilijk te leren, maar met geduld kom je er wel doorheen.

4 :Betrokkenheid van het publiek

Magie is niet alleen mensen laten zien dat je veel vaardigheden hebt. Om je talent echt te delen, moet je je publiek erbij betrekken. Uit persoonlijke ervaring is er niets beter dan magie die plaatsvindt in de handen van het publiek. Als je ervoor kiest om een ​​melee-goochelaar te worden, laat de toeschouwers dan kaarten schudden en met rekwisieten omgaan. Als bruiloftsberoemdheid zorg ik ervoor dat al mijn gasten betrokken zijn. Als je besluit toneelgoochelaar te worden, is het heel belangrijk om mensen op het podium te krijgen. Dit zal bijdragen aan de algehele ervaring die het publiek waarneemt en de magie zal een hoger niveau bereiken.

5 :Buiten de kaders denken

Naarmate je meer en meer vertrouwen krijgt in je magie, wil je je publiek verrassen met grotere en betere trucs. Natuurlijk kun je verwijzen naar de boeken en dvd’s die je tijdens je studie hebt gekocht, maar als je uniek wilt zijn, moet je met je eigen ideeën komen. Je krijgt beweging in je arsenaal. Dit is het moment om achterover te leunen en na te denken over wat je weet en met je eigen ideeën te komen.

6:nog  oefeningen

Magie evolueert altijd, er verschijnen altijd nieuwe effecten en magie raakt achterhaald als je de nieuwste effecten en trends niet bijhoudt.

7: Word lid van de online community

De beste manier om uit te blinken op je magische reis is door lid te worden van onze online community. Er zijn forums waar gelijkgestemde mensen ideeën uitwisselen en elkaar helpen. Mijn topaanbeveling is magiccafe. Deze site heeft discussies over elk denkbaar type magie, van close-up magie tot grootse toneelillusies. Het is echter belangrijk om geloofwaardigheid op te bouwen op dergelijke websites. Deelnemen aan forums met de bedoeling van de ziel om anderen uit te buiten om magie te leren, wordt afgekeurd. Het is ook om te geven.

8 :Volg een acteerles

Veel goochelaars vinden het nuttig om het plezier van hun optredens te vergroten door lid te worden van theater- en acteerclubs. Ook zal het bijwonen van deze lessen je zelfvertrouwen vergroten en uiteindelijk leiden tot betere prestaties.

9 :Laat familie en vrienden je helpen.

Je hebt kritiek op je magie nodig. Dat is de enige manier om te verbeteren. Doe wat magie voor je familie en vrienden en vraag om hun eerlijke mening. Ze zullen je opmerken en je professionaliteit in twijfel trekken. Maar laat je hierdoor niet ontmoedigen. Profiteer ervan. Toen ik magie begon te leren, nam ik overal een pak kaarten en een munt mee. Voer uit en zoek hun openhartige mening. Op basis van de feedback die ik kreeg, oefende ik nog een paar keer totdat ik de truc had geperfectioneerd.

10 :Spreek een spreuk uit

Nu heb je vertrouwen in wat je doet, kun je veel tricks goed uitvoeren en ben je klaar om je vaardigheden aan de wereld te laten zien. Nu houdt niets je meer tegen. Klaar voor je eerste live optreden. Bied gratis magie aan op je doop of bruiloft. Het zal heel belangrijk voor je zijn. Ontdek hoe uw effecten werken voor uw live publiek, zodat u feedback kunt krijgen op uw optredens. Reflecteer op uw ervaringen en gebruik ze in uw voordeel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *